Fliserens

Er dine fliser blevet grimme af flisepest eller overbegroet af alger?

Fliserens

Er dine fliser blevet grimme af flisepest eller overbegroet af alger? AL Tag- & Facaderens udfører alle former for fliserens. Når vi har været i gang, vil dine fliser se ud som nye.

Algebehandling af fliserne er én løsning. Vi sprøjter en miljøneutral algevæske på fliserne, som dræber algerne og med tiden forskønner flisernes udseende. Dette er en billig løsning, som passer til lettere angrebne fliser.

Er fliserne ikke kun angrebet af mos og alger, men også af flisepest, så anbefaler vi en manuel fliserens ved højtryksrensning.

Når vi har renset fliserne godt og grundigt, kan vi imprægnere dem, så den flotte nye fremtoning holder længe. Imprægneringsvæsken, som er baseret på den nyeste nanoteknologi, trænger dybt ned i overfladen og giver nyt liv til belægningen. Imprægneringen har en vandafvisende effekt og gør det vanskeligt for mos og alger at finde grobund.

Vi anbefaler derudover at feje fugesand på og imellem fliserne. Det bidrager til, at fliserne fremstår som nye.

En kombination af højtryksrensning, imprægnering og fugesand vil få din terrasse/indkørsel til at se ud som var den helt nyanlagt.

AL Tag- & Facaderens indgår gerne årlige algebehandlingsaftaler af jeres flisebelægning, så fliserne konstant fremstår flotte og præsentable.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

AL Tag- & Facaderens er et professionelt tag- og isoleringsfirma.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

  TØMRERARBEJDE

  .

  MALING AF TAG

  LOFTISOLERING

  FACADERENS

  Ring 60 52 61 30