FLISERENS

fliserens

Vi udfører alle former for fliserens, og sørger for, at vi efterlader dine fliser i en ny og flot fremtonning. Efter rensning kan fliserne imprægneres og vi anbefaler, at der fejes fugesand på og imellem fliserne, dette vil få fliserne til at fremstå som nye. Imprægneringsvæsken, baseret på den nyeste nanoteknologi, trænger dybt ned i overfladen, giver en slags ny liv til belægningen, har en vandafvisende effekt og vanskeliggører ny begroning af mos og alger.

En algebehandling af fliserne er én løsning. Vi sprøjter en miljøneutral algevæske på fliserne, en væske der dræber/nedbryder alger med det samme og med tiden forskønner flisernes udseende. Denne løsning passer til de let angrebne fliser og er en billigere løsning.

Men er fliserne ikke kun mos og algeangrebet, men også har en slags flisepest så er der kun en løsning, som beskrevet i første afsnit øverst;  manuel fliserens ( højtryksrensning ) og evt. imprægnering og fugesand eller som minimum en af delene. Denne løsning vil få det til at ligne en nylagt terrasse/indkørsel.

Vi indgår gerne algebehandlingsaftaler af Jeres “nye” flisebelægning og anbefaler èn gang årligt.

Fliserens: Solrød, Greve, Køge, Ishøj, Vallensbæk, Karlslunde, Ølby, Brøndby, Hvidovre, Rødovre

Comments are closed