ALGERENS

Algerens:  Solrød, Greve, Køge, Ishøj, Vallensbæk, Karlslunde, Ølby, Brøndby, Hvidovre, Rødovre

Det er hverken kønt, ej heller sundt for taget, at være overbegroet med mos og alger, som trænger ned i taget og nedbryder det. Derfor er det en god idé, at lade sit tag algebehandle. En algebehandling desinficerer algerne og suger ilten ud af algevæksten, så algerne typisk skifter farve, fra at være grønne til at blive gule for derefter at forsvinde. Det er vigtigt at vide, at algerne ikke forsvinder med det samme, men at algebehandlingen virker/nedbryder algevæksten i op til 3 måneder, så det endelige resultat først er at se efter nogle måneder, speciel hvis taget har været hårdt angrebet af alger og mos.

Det kan være nødvendigt at gentage behandlingen efter 3 måneder, specielt hvis det er mange år siden taget har været algebehandlet. Der kan efterfølgende hedvandsskylles, hvis taget har været voldsomt angrebet af alger.

Løbende algebehandling af taget nedsætter risikoen for frostsprængninger og generel nedbrydning af taget samt får taget til at fremstå pænt og velholdt.

Vi indgår gerne algebehandlingsaftaler og anbefaler én gang årligt. Kontakt evt. naboer, venner og bekendte og få en samlet rabat.

 

 

Comments are closed